Tallin kuulumisia

Pitkästä aikaa kuulumisia. Kilpaileva kalusto kutistunut, tämä vuosi joudutaan operoimaan normaalia pienemmällä määrällä kilpahevosia. Useampi tamma siitokseen. Vanhempia myyty.

Nimekkäin siitokseen siirtyvä on Twigs Voici, joka on jo käynyt Kallelassa. Astutetaan Muscle Hill. Cyris Lane ei alkanut ravaamaan polvioperaation jälkeen toivomallamme tavalla ja astutetaan Raja Mirchilllä. Dixi Hoss koki uusia rytmihäiriöitä ja astutettiin Express Duolla. Vanhemmista lähtiöitä on mm. Arctic Mucsles.

Vaikka starttareitten määrä on varsin pieni ni tulevaisuus näyttää varsin mukavalta, 2-vuotis ikäluokka on suurempi kuin vuosiin ja tuntuu myös, että määrä ei ole korvannut laatua.

Suurin osa 3-vuotiaista on ruotsissa parempien kilpailumahdollisuuksien perässä. Ja ovatkin aloittaneet kivasti. Muutama myöhäisempi varsa on tulossa vielä suomessikin starttiin, mutta niitä saadaan odottaa kuukauden päivät.

4- vuotiaita on vain muutama ja tammoja ei ainuttakaan. Twist of Fatelta odotetaan paluuta tasolleen heikomman syksyn jälkeen. Acrtic Agentin ja Mucslemanin odotetaan nousevan ainakin lähelle ikäluokan kärkeä.

VALIKKO