Kaksoisvoitto Suur-Hollola-ajosta! Run For Royalty ykkönen ja Magical Princess kakkonen

Suur-Hollola-ajo oli Pekka Korven tallin juhlaa. Pääkilpailuun finaaliin pääsi peräti kolme Pekka Korven valmennettavaa, Run For Royalty, American Hero ja Magical Princess. Lähtölistan täydensi vielä Hannu-Pekka Korven valmentaman Arctic Loverin finaalipaikka. Finaalissa Janne Korven ohjastama Run For Royalty johti kilpailun jokaista metriä ja otti riemukkaan suurvoiton ajalla 12,0/2100a. Pekka Korven itsensä ohjastama Magical Princess tuli lopussa terävästi rinnalle ja toiseksi samalla km-ajalla. American Hero oli 5. ja Arctic Lover 6.

Kaksoisvoittajat: Pekka Korpi ja Jenina Hamari

Janne Korvelle voitto oli raviurhelijana ylivoimaisesti uran suurin. Lumilautailun huippu-urheilijan uran myötä hänellä on kuitenkin paljon kilpailukokemusta.
– Raveissa adrenaliini tulee minulle esittelyyn mennessä, se on hyvä ja kotoisa fiilis. Tänään laitettiin lähdössä peliin kaikki. Run For Royalty on helppo hevonen ja sillä pääsee hyvin kiihdyttämään. Kun 700 metriä oli jäljellä, vauhti kiihtyi, mutta koitin jättää vähän varaa loppuun. Magicalin tulo rinnalle ei ollut yllätys, mutta ohi Pekka ei tullut, koska pääsi niin myöhään ulos.
– Tappio ei tällä kertaa harmia yhtään, hienoa, että Janne voitti, Pekka Korpi kommentoi heti lähdön jälkeen.

Pekka Korven lisäksi kaksoisvoittajana juhli Run For Royaltyn ja Magical Princessin hoitaja Jenina Hamari. Hyvän päivän täydensi täydensi Hannu-Pekka Korven valmentaman 3-vuotiaan Express Duon tyttären Ava di Alessian Hambovoitto. Toiseksi tuli Pekka Korven valmentama ja Janne Korven ajama Carla Combo.

Pekka Korpi oli viikonlopun (Lauantaina hevosten kanssa Ruotsissa, sunnuntaina Lahdessa) jälkeen klassisesti “väsynyt, mutta onnellinen”.
– Mahtava viikonloppu. Saan kiittää tästä työntekijöitä ja hyviä hevosia. Nyt pitää vähän huilata, käydä uimassa ja nukkua kunnon yöunet. Huomenna pitää mennä aamulla laittamaan hevosia valjaisiin, mutta kyllä tätä onnistumista pitää tallin väen kanssa vielä juhlistaakin, Pekka Korpi lupaa.

Tallin viikonlopun palkintorahat lähes 250 000 euroa

Koko viikonlopun palkintopotti Pekka Korven valmennettaville oli melkoinen: Suur-Hollola-ajon 1. palkinto oli 96 000 euroa, kakkonen 48 000 ja 5. 9 600. Lauantaina ajetuista välieristä Run For Royalty (RC Royalty-Run On the Bank-Conway Hall) sai voittajana 10 000 euroa ja Magical Princess (Maharajah-Magical Queen-Stags Breath)ja American Hero (Express Duo-Arctic America-Andover Hall) kakkosina 5 000 euroa. Run For Royaltyn omistaa Kinttulan kartano ja Magical Princessin Star Racing Oy & Jokikunnan Tila Oy.

VALIKKO