Express Duon varsat menestyvät – 2-vuotias voitti ja sekä American Hero että Corazon Combo alittivat reilusti 1.10

Express Duon ensimmäiset yli 10 varsat ikäluokat tulevat radoille tulee parhaillaan. Keskiviikkona Vermossa aloitti uransa lupaavin ottein Nuorten lähdön voitolla Hanna Lepistön valmentama Mindsweeper. Sunnuntaina Mikkelissä Pekka Korven ohjastama ja valmentama 2-vuotias Arctic Emerald voitti St Michel Juniorin 5000 euron ykköspalkinnon.
– Arctic Emerald on lupaava huippuhevon alku. Odotan siitä ihan hyvää ikäluokkahevosta. Kuten monet Express Duon varsat, se on rakenteeltaan virheetön ja helpporavinen, Pekka Korpi kertoo.

Mikkelin viikonloppuna edustivat myös vanhemmat Express Duon jälkeläiset: American Hero edusti St. Michelissä juosten nopeimman Suomessa syntyneet ravurin koskaan noteeraamaan ajan: 8,9 aly. Sijoitus tus oli 6. Samaan saavutukseen ylsi myös tallikaveri Run For Royalty, jonka uusi ennätys on myös 8,9 aly.

Corazon Combo puolestaan taisteli Eugen Pylvänäisen Muistoajossa keulasta huikean ajan 9,8 aly, mutta joutui päästämään niukasti ohi italialaisen Don´t Say Garin. 4-vuotiaiden oriiden ja ruunien SE 9,7 ei jäänyt kauas.

Express Duon siitoskausi jatkuu ja uusiakin tammoja voidaan vielä ottaa. Oriin sperma toimii siirroissa erinomaisesti ja sen sijoituspaikka Huhmarissa on pakettien lähettämisen kannalta keskeinen.

Varaa tästä

VALIKKO